Home > Bestanden > nSvcAppFlt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nSvcAppFlt fout

NSvcAppFlt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nSvcAppFlt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nSvcAppFlt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update app_filter Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nSvcAppFlt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NSvcAppFlt.exe bestandsinfo

Het proces app_filter Module hoort bij de software NVIDIA ForceWare Network of app_filter Module of NVIDIA nTune of NVIDIA ForceWare Network Access Manager of NVIDIA Drivers of NVIDIA ForceWare Network Access of NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA Performance van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: Windows heeft nSvcAppFlt.exe niet nodig. Bestand nSvcAppFlt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 139,264 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 172,032 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nsvcappflt.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. NSvcAppFlt.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. NSvcAppFlt.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Als nSvcAppFlt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 11,264 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). NSvcAppFlt.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nSvcAppFlt.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nSvcAppFlt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nSvcAppFlt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nSvcAppFlt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.