Home > Bestanden > ntos.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ntos te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ntos.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ntos.exe worm

Hints om ntos.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ntos.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ntos.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ntos.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over ntos.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: ntos.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand ntos.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 156,672 bytes (4% van alle voorkomende bestanden), 338,432 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ntos.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Userinit, DEFAULT\Run, Run, MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk.

Als ntos.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 192,512 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Userinit, DEFAULT\Run, Run, MACHINE\Run). Ntos.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het ntos.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

combofix verwijderde het (nadere informatie)
rob lelieveld
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van ntos.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
52 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over ntos.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ntos scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.