Home > Bestanden > NTRTScan.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NTRTScan fout

NTRTScan.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NTRTScan.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NTRTScan.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NTRTScan.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NTRTScan.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NTRTScan.exe bestandsinfo

Het proces Trend Micro Common Client Real-time Scan Service (versie (32-bit), (64-bit)) of Trend Micro OfficeScan Real-time Scan Service (versie (32-bit)) hoort bij de software Trend Micro OfficeScan Client of Trend Micro Client/Server/Messaging Security for SMB of Trend Micro Client/Server Security Agent of Trend Micro OfficeScan van Trend Micro (www.trendmicro.com)..

Omschrijving: ntrtscan.exe is onderdeel van de Trend Micro antivirus software suite. Dit programma wordt gebruikt om real time je systeem in de gaten te houden en te controleren of er geen virussen of trojans binnen komen. Het is een essentieel onderdeel van je antivirus software en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NTRTScan.exe niet nodig. NTRTScan.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - e.g. C:\Program Files\Trend Micro\OfficeScan Client\ of C:\OfficeScan NT\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 495,616 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 503,808 bytes en nog 21 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ntrtscan.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. NTRTScan.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NTRTScan.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NTRTScan.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NTRTScan.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NTRTScan scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.