Home > Bestanden > nview.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nview fout

Nview.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nview.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nview.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA nView Desktop and Window Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nview.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nview.dll bestandsinfo

Het proces NVIDIA nView Desktop and Window Manager (versie 110.60, 111.32, 111.75, 120.02, 111.17, 110.90, 111.22, 110.14, 111.16, 110.48, 111.73, 105.32, 110.33, 110.38, ...) hoort bij de software NVIDIA nView Desktop and Window Manager of NVIDIA Display Control Panel van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: nview.dll is een dynamic link library component van Nvidia Forceware drivers, die de nView Multi-Display Technology implementeert. Met de nView functie kunt u gebruik maken van meerdere gelijktijdige beeldschermen voor uw Windows bureaublad door het daadwerkelijk creëren van een werkruimte en door u windows op meerdere monitoren tegelijk te laten gebruiken. Het is een optionele functie en kan worden uitgeschakeld.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nview.dll niet nodig. Nview.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,466,368 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 1,470,464 bytes en nog 33 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nview.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Nview.dll is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Nview.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

  • Als nview.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,624,680 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 2,502,248 bytes en nog 4 varianten. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Nview.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Nview.dll is geen Windows kernbestand. Nview.dll kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
    Het programma NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA nView Desktop Manager kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als nview.dll wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,470,464 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 1,474,560 bytes of 1,486,848 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Nview.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nview.dll. Controleer daarom het nview.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
121 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nview.dll, deel je kennis dan en help anderen.

nview scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.