Home > Bestanden > NvMcTray.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NvMcTray fout

NvMcTray.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NvMcTray.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NvMcTray.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA Media Center Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NvMcTray.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NvMcTray.dll bestandsinfo

Het proces NVIDIA Media Center Library hoort bij de software NVIDIA Media Center Library van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: Dit programma implementeert een systeemtray pictogram voor de grafische kaart van Nvidia. Het programma wordt uitgevoerd tijdens het opstarten van het systeem om het standaard videoprofiel te laden. Het pictogram blijft in de systeemtray om snelle toegang tot het Nvidia Media Center mogelijk te maken en zo diverse instellingen te kunnen wijzigen. Het maakt geen onderdeel uit van de Nvidia stuurprogramma’s en is niet essentieel voor het goed functioneren van het grafische subsysteem.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NvMcTray.dll niet nodig. Bestand NvMcTray.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 86,016 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nvmctray.dll.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NvMcTray.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het NvMcTray.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NvMcTray.dll, deel je kennis dan en help anderen.

NvMcTray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.