Home > Bestanden > nvraidservice.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nvraidservice fout

Nvraidservice.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nvraidservice.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nvraidservice.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA RAID Service English language. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nvraidservice.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nvraidservice.exe bestandsinfo

Het proces NVIDIA RAID Service English language of Raid Service U.S. English Resources of NVIDIA RAID Service Dutch language hoort bij de software NVIDIA NVRAID of NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA MediaShield van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: nvraidservice.exe is onderdeel van de drivers die geleverd worden door moederborden die de nVidia chipset of de nVidia NVRaid software gebruiken. Dit proces ondersteunt het gebruik van RAID technologie voor harde schijf toegang. Dit is een harde schijf utility die toegang van meerdere harde schijven of meerdere gebieden van een harde schijf toestaat, waardoor een parallelle informatie serie ontstaat voor betere betrouwbaarheid en prestatie.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nvraidservice.exe niet nodig. Bestand nvraidservice.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 83,968 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nvraidservice.exe.html 
Bestand nvraidservice.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als nvraidservice.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 291,944 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 163,944 bytes. Programma is niet zichtbaar. Bestand nvraidservice.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand nvraidservice.exe is geen Windows kernbestand.
U kunt het programma NVIDIA MediaShield of NVIDIA Display Control Panel verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op NVIDIA MediaShield of NVIDIA Display Control Panel in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nvraidservice.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het nvraidservice.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nvraidservice.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nvraidservice scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.