Home > Bestanden > NVRTClk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NVRTClk fout

NVRTClk.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NVRTClk.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NVRTClk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update rtclk MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NVRTClk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NVRTClk.exe bestandsinfo

Het proces rtclk MFC Application hoort bij de software rtclk Application van onbekend..

Omschrijving: NVRTClk.exe wordt geïnstalleerd op computers die een videokaart van Gigabyte hebben. Dit programma biedt extra functionaliteiten voor energiebeheer van je videokaart, door het stroomgebruik te reduceren als de CPU niet in gebruik is. Het wordt niet aanbevolen om dit programma te beëindigen of te verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NVRTClk.exe niet nodig. NVRTClk.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - typically C:\WINDOWS\system32\NVRTCLK\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,576 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 94,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nvrtclk.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeembestand. NVRTClk.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NVRTClk.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NVRTClk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NVRTClk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NVRTClk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.