Home > Bestanden > nvSCPAPISvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nvSCPAPISvr fout

NvSCPAPISvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nvSCPAPISvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nvSCPAPISvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Stereo Vision Control Panel API Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nvSCPAPISvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NvSCPAPISvr.exe bestandsinfo

Het proces Stereo Vision Control Panel API Server hoort bij de software NVIDIA Stereoscopic (versie 3D Driver, 3D Driver Service) of Stereo Vision Control Panel API Server of NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA Drivers of NVIDIA 3D Vision Driver of NVIDIA 3D Vision stuurprogramma van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: Windows heeft nvSCPAPISvr.exe niet nodig. Bestand nvSCPAPISvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 383,264 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 382,824 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nvscpapisvr.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand nvSCPAPISvr.exe is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Bestand nvSCPAPISvr.exe is een bestand met Verisign signatuur. NvSCPAPISvr.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

  • Als nvSCPAPISvr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 232,960 bytes. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand nvSCPAPISvr.exe is geen Windows kernbestand. NvSCPAPISvr.exe kan onthoud inputs.
  • Als nvSCPAPISvr.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 232,960 bytes. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. NvSCPAPISvr.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. NvSCPAPISvr.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nvSCPAPISvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nvSCPAPISvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over nvSCPAPISvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nvSCPAPISvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.