Home > Bestanden > nvtray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nvtray fout

Nvtray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nvtray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nvtray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA Settings. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nvtray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nvtray.exe bestandsinfo

Het proces NVIDIA Settings hoort bij de software NVIDIA Settings of NVIDIA Display Control Panel van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: Windows heeft nvtray.exe niet nodig. Bestand nvtray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,448,704 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 2,449,696 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nvtray.exe.html 
Het bestand heeft een digitale signatuur. Nvtray.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het proces is niet zichtbaar. Nvtray.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Als nvtray.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 369,664 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 373,864 bytes. Nvtray.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Nvtray.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nvtray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nvtray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over nvtray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nvtray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.