Home > Bestanden > nwiz.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nwiz fout

Nwiz.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nwiz.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nwiz.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA nView Wizard. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nwiz.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nwiz.exe bestandsinfo

Het proces NVIDIA nView Wizard (versie 110.60, 111.32, 120.02, 111.22, 111.17, 111.75, 110.34, 110.49, 110.90, 110.48, 111.94, 111.73, 110.14, 120.64, ...) of NVIDIA nView Control Panel (versie 28.46) hoort bij de software NVIDIA nView Wizard of NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA nView Desktop Manager of NVIDIA Drivers of NVIDIA nView Control Panel van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: De Nvidia nView Wizard biedt de gebruiker een aantal opties voor het besturen en beheren van Nvidia grafische kaarten (of geïntegreerde grafische chips). Zo kunt u gebruik maken van meerdere monitors, een deel van het scherm inzoomen, via de sneltoetsen van het toetsenbord functies activeren of uitschakelen en nog veel meer. Dit proces is niet essentiëel, omdat het alleen nodig is voor tijdelijke configuratie (maar u dient het wel correct uit te schakelen in de Nvidia driver software.)

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nwiz.exe niet nodig. Bestand nwiz.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,626,112 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 1,519,616 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nwiz.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 19% gevaarlijk.

Als nwiz.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,753,192 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 2,562,848 bytes of 1,657,376 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows systeembestand.
Het programma NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA nView Desktop Manager kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nwiz.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het nwiz.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
81 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nwiz.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nwiz scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.