Home > Bestanden > oasclnt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een oasclnt fout

Oasclnt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of oasclnt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om oasclnt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update McAfee VirusScan OAS Client. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat oasclnt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Oasclnt.exe bestandsinfo

Het proces McAfee VirusScan OAS Client hoort bij de software McAfee VirusScan of McAfee VirusScan API of McAfee VirusScan OAS Client van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Windows heeft oasclnt.exe niet nodig. Oasclnt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 116,272 bytes of 49,152 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/oasclnt.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Oasclnt.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als oasclnt.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het oasclnt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
72 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over oasclnt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

oasclnt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.