Home > Bestanden > OBroker.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een OBroker fout

OBroker.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of OBroker.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om OBroker.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Orbiscom Broker Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat OBroker.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

OBroker.exe bestandsinfo

Het proces Orbiscom Broker Module of Orbiscom Communication Broker Module hoort bij de software Orbiscom Broker Module van Orbiscom (www.mastercard.com)..

Omschrijving: Windows heeft OBroker.exe niet nodig. OBroker.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 102,400 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes, 145,920 bytes of 156,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/obroker.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Als OBroker.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 145,920 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 102,400 bytes, 148,480 bytes of 156,672 bytes. OBroker.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als OBroker.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het OBroker.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over OBroker.exe, deel je kennis dan en help anderen.

OBroker scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.