Home > Bestanden > ofps.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ofps te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ofps.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ofps.exe worm

Hints om ofps.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OmniForm Printer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ofps.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ofps.exe bestandsinfo

Het proces OmniForm Printer hoort bij de software OmniForm Printer of OmniForm Premium van ScanSoft (www.scansoft.com)..

Omschrijving: ofps.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Ofps.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 32,768 bytes of 47,104 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ofps.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand ofps.exe is geen Windows systeembestand. Ofps.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het ofps.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ofps.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ofps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.