Home > Bestanden > omtsreco.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een omtsreco fout

Omtsreco.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of omtsreco.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om omtsreco.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Oracle MTS Recovery Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat omtsreco.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Omtsreco.exe bestandsinfo

Het proces Oracle MTS Recovery Service hoort bij de software Oracle MTS Recovery Service of ORACLERUNTIME-9.2-CES-R1 van Oracle (www.oracle.com)..

Omschrijving: Windows heeft omtsreco.exe niet nodig. Bestand omtsreco.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,603 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 57,616 bytes, 69,632 bytes, 53,520 bytes of 93,711 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/omtsreco.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als omtsreco.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het omtsreco.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over omtsreco.exe, deel je kennis dan en help anderen.

omtsreco scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.