Home > Bestanden > oodag.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een oodag fout

Oodag.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of oodag.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om oodag.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update O&O Defrag Agent. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat oodag.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Oodag.exe bestandsinfo

Het proces O&O Defrag Agent (Win32) of O&O Defrag Agent (versie (x64)) hoort bij de software O&O Defrag Professional Edition of O&O Defrag of O&O Defrag Professional of Microsoft® Windows® Operating System of O&O Defrag Server of O&O Defrag Workstation van O&O Software GmbH (www.oo-software.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Dit is het belangrijkste proces van het programma O & O Defrag, een add-on programma dat harde schijven in werkstations en servers defragmenteert. Bestanden kunnen worden versnipperd (in stukjes gebroken), zoals ze zijn opgeslagen op de harde schijf, een proces dat meer en meer tijd vergt. Defragmentatie analyseert de locaties van bestandenonderdelen op de schijf en herschikt ze vervolgens voor betere prestaties.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft oodag.exe niet nodig. Bestand oodag.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 339,456 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 1,050,120 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/oodag.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand oodag.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Oodag.exe kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Als oodag.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 19% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,273,552 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 2,019,184 bytes of 2,317,128 bytes. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Oodag.exe kan verbind met Internet en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als oodag.exe. Controleer daarom het oodag.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over oodag.exe, deel je kennis dan en help anderen.

oodag scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.