Home > Bestanden > openvpnas.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een openvpnas fout

Openvpnas.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of openvpnas.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om openvpnas.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hotspot Shield Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat openvpnas.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Openvpnas.exe bestandsinfo

Het proces Hotspot Shield Service hoort bij de software Hotspot Shield of Expat Shield of Hotspot Shield Service of reFX quadraSID van AnchorFree (anchorfree.com)..

Omschrijving: Windows heeft openvpnas.exe niet nodig. Bestand openvpnas.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 84,440 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 50,176 bytes en nog 36 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/openvpnas.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Openvpnas.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Als openvpnas.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 265,776 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. Openvpnas.exe kan toepassingen monitoren.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Hotspot Shield).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als openvpnas.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het openvpnas.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over openvpnas.exe, deel je kennis dan en help anderen.

openvpnas scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.