Home > Bestanden > ophaldcs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ophaldcs fout

Ophaldcs.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ophaldcs.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ophaldcs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OPHALDCS. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ophaldcs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ophaldcs.exe bestandsinfo

Het proces OPHALDCS hoort bij de software OKI DCS Loader van Oki Data (www.okidata.com)..

Omschrijving: Windows heeft ophaldcs.exe niet nodig. Ophaldcs.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,576 bytes (91% van alle voorkomende bestanden), 20,480 bytes of 19,968 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ophaldcs.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

Als ophaldcs.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand ophaldcs.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ophaldcs.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ophaldcs.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ophaldcs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ophaldcs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.