Home > Bestanden > opware32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een opware32 fout

Opware32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of opware32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om opware32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OCR Aware. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat opware32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Opware32.exe bestandsinfo

Het proces OCR Aware (versie (32-bit)) of Ocraware32 hoort bij de software OmniPage SE of OmniPage Pro of TextBridge Pro van ScanSoft (www.scansoft.com) of Caere (www.scansoft.com)..

Omschrijving: opware32.exe is geïnstalleerd als onderdeel van de OmniPage scan utility, en voegt de Aware optie toe door een “Acquite Text” optie in het Bestand menu van word processing software te pinnen zoals Microsoft Word en Corel WordPerfect. Hierdoor is de gebruiker in staat vanuit elk van deze applicaties met een simpele klik het document in hetzelfde formaat te scannen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft opware32.exe niet nodig. Bestand opware32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 44,032 bytes, 53,248 bytes of 40,960 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/opware32.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand opware32.exe is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Opware32.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als opware32.exe. Controleer daarom het opware32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over opware32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

opware32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.