Home > Bestanden > OpwareSE2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een OpwareSE2 fout

OpwareSE2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of OpwareSE2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om OpwareSE2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OCR Aware. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat OpwareSE2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

OpwareSE2.exe bestandsinfo

Het proces OCR Aware (versie (32-bit)) hoort bij de software OmniPage SE van ScanSoft (www.scansoft.com)..

Omschrijving: OpwareSE2.exe is verbonden met de OmniPage utility dat zowel opzichzelfstaand werkt, als in combinatie met OCR software komt die door sommige producenten van scanners bijgeleverd wordt. Het is een tekstherkenning proces dat het mogelijk maakt het gescande naar word, excel, powerpoint, internet explorer bestand, PDF, XPS of een audio boek om te zetten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft OpwareSE2.exe niet nodig. Bestand OpwareSE2.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE2.0\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes of 226,784 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/opwarese2.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. OpwareSE2.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als OpwareSE2.exe. Controleer daarom het OpwareSE2.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over OpwareSE2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

OpwareSE2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.