Home > Bestanden > OpwareSE4.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een OpwareSE4 fout

OpwareSE4.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of OpwareSE4.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om OpwareSE4.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OCR Aware. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat OpwareSE4.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

OpwareSE4.exe bestandsinfo

Het proces OCR Aware hoort bij de software ScanSoft OmniPage SE of ScanSoft OmniPage (versie SE 4) of OmniPage Pro van ScanSoft (www.scansoft.com) of Nuance Communications (www.nuance.com)..

Omschrijving: Windows heeft OpwareSE4.exe niet nodig. Bestand OpwareSE4.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 69,632 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 79,400 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/opwarese4.exe.html 
OpwareSE4.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. OpwareSE4.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Als OpwareSE4.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 79,400 bytes. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. OpwareSE4.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). OpwareSE4.exe is geen Windows kernbestand. OpwareSE4.exe kan onthoud inputs.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ ScanSoft OmniPage SE 4.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als OpwareSE4.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het OpwareSE4.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over OpwareSE4.exe, deel je kennis dan en help anderen.

OpwareSE4 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.