Home > Bestanden > OPXPApp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een OPXPApp fout

OPXPApp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of OPXPApp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om OPXPApp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OPXPApp.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat OPXPApp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

OPXPApp.exe bestandsinfo

Het proces OPXPApp.exe hoort bij de software OmniPass (versie 5.00.46.M) of Project64 of My Book Device Driver of LEARN Microsoft® Word xp van onbekend..

Omschrijving: OPXPApp.exe maakt deel uit van de Softex OmniPass applicatie. Het komt als onderdeel van sommige laptops die gebruik maken van biometrische verificatie technologie. Dit uitvoerbare bestand scant de vingerafdruk van de gebruiker en vergelijkt het resultaat met de gegevens van de gebruiker die in de database zijn opgeslagen. Als het als losse software is geïnstalleerd kan het ook functioneren als Password Manager waarmee de gebruiker op schijf, map of bestand niveau veiligheidsmaatregelen kan toepassen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft OPXPApp.exe niet nodig. OPXPApp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\Program Files\Softex\OmniPass\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 14,848 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/opxpapp.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Bestand OPXPApp.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als OPXPApp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het OPXPApp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over OPXPApp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

OPXPApp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.