Home > Bestanden > orbitcth.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een orbitcth fout

Orbitcth.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of orbitcth.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om orbitcth.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Orbitcth. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat orbitcth.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Orbitcth.dll bestandsinfo

Het proces Orbitcth hoort bij de software Orbit Downloader of GrabPro - Toolbar of Orbit van Orbitdownloader.com (www.orbitdownloader.com)..

Omschrijving: Windows heeft orbitcth.dll niet nodig. Orbitcth.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 187,504 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 241,464 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/orbitcth.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 000123B4-9B42-4900-B3F7-F4B073EFC214. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is digitaal gesigneerd. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Orbitcth.dll kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als orbitcth.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het orbitcth.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over orbitcth.dll, deel je kennis dan en help anderen.

orbitcth scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.