Home > Bestanden > osa.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een osa fout

Osa.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of osa.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om osa.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Office Wrapper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat osa.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Osa.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Office Wrapper of Microsoft Office XP component of Microsoft Office (versie 2003 component) hoort bij de software Microsoft Office (versie 97,, 97, Standard, 97, Professional Edition, 97, Professional, 2003, 97 Standard) of Microsoft Office XP of Microsoft Excel (versie 97) of Microsoft Word (versie 97) of Microsoft Project (versie 98) of Microsoft Office XP Small of Microsoft Office XP Professional of Microsoft Office XP Standard van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: De Office Startup Assistant is een onderdeel dat begint te lopen bij het opstarten en verondersteld wordt om Microsoft Office-programma's, zoals Word of Excel te lanceren door bepaalde onderdelen van Office in het geheugen te plaatsen, zodat ze beschikbaar zijn wanneer dat nodig is. Dit is een optionele functie, en veel gebruikers schakelen de Startup Assistant uit, omdat ze het gevoel hebben dat het preloaden van een programma dat ze niet gaan gebruiken in feite een verspilling van systeembronnen is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft osa.exe niet nodig. Osa.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mainly C:\Program Files\Microsoft Office\Office\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 51,984 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 83,360 bytes, 61,440 bytes, 51,712 bytes of 99,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/osa.exe.html 
Bestand osa.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders, Shell Folders, DEFAULT\User Shell Folders). Programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Als osa.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 759,808 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Osa.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als osa.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het osa.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over osa.exe, deel je kennis dan en help anderen.

osa scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.