Home > Bestanden > PackethSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PackethSvc fout

PackethSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PackethSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PackethSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Virtual Adapter Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PackethSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PackethSvc.exe bestandsinfo

Het proces Virtual Adapter Service hoort bij de software America Online of Virtual NIC Service van America Online (www.aol.com)..

Omschrijving: PackethSvc.exe is een onderdeel van de software die wordt geïnstalleerd door Compuserve. Dit programma is een onderdeel van de software die nodig is om toegang te krijgen tot je internetverbinding via Compuserve. Als je geen internetverbinding via Computserve hebt, kun je dit programma veilig verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PackethSvc.exe niet nodig. PackethSvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 64,512 bytes (81% van alle voorkomende bestanden) of 51,200 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/packethsvc.exe.html 
PackethSvc.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Bestand PackethSvc.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PackethSvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het PackethSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PackethSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PackethSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.