Home > Bestanden > PandoraService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PandoraService fout

PandoraService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PandoraService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PandoraService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Pandora.TV Service file. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PandoraService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PandoraService.exe bestandsinfo

Het proces Pandora.TV service file of Pandora Service hoort bij de software Pandora Service of Pandora TV Service van PandoraTV (www.pandora.tv)..

Omschrijving: Windows heeft PandoraService.exe niet nodig. Bestand PandoraService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 625,304 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 578,264 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pandoraservice.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. PandoraService.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PandoraService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PandoraService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over PandoraService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PandoraService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.