Home > Bestanden > Passport.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Passport fout

Passport.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Passport.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Passport.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Passport.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Passport.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Passport.dll bestandsinfo

Het bestand bevat geen informatie over de productnaam of de rechthebbende. In Windows Taakbeheer wordt het slechts weergegeven als Passport.dll.

Omschrijving: Windows heeft Passport.dll niet nodig. Passport.dll bevindt zich niet in een map. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 0 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/passport.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 4D594333-0076-A76A-76A7-7A786E7484D7 of 5053492D-4700-A76A-76A7-7A786E7484D7 of nog 17 varianten. Bestand Passport.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Let op: Bestand bestaat niet meer. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Passport.dll. Controleer daarom het Passport.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Passport.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Passport scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.