Home > Bestanden > PAStiSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PAStiSvc fout

PAStiSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PAStiSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PAStiSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update STI Simulator. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PAStiSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PAStiSvc.exe bestandsinfo

Het proces STI Simulator of QHM100LM Web Camera of Trust WB-1400T Webcam of PC Camer@C

hoort bij de software STI Simulator of PC VGA Camera of Trust WB-1400T Webcam of PC Camera E of PC Camer of PC Camer@C of USB PC Cam Plus of PC Camera

van PC Camera of PC VGA Camera of Trust International BV of Teconet of VideoCAM (versie GE111)..

Omschrijving: PAStiSvc.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. PAStiSvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pastisvc.exe.html 
Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PAStiSvc.exe. Controleer daarom het PAStiSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Eerder heb ik een trojaan ontdekt dat gerelateerd was aan een software met PC Camer@C.exe! Gezien de relatie met STI Simulator, is dit voor mij genoeg reden om dit ook te stoppen. Er staat dan ook geen informatie over de service in Windows en dat zegt ook iets over de degelijkheid!!! Ik zou willen dat dit soort verbanden door experts gelegd worden en er zwarte lijsten worden samengesteld...
Sjaak
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van PAStiSvc.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
56 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over PAStiSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PAStiSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.