Home > Bestanden > pavshook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pavshook fout

Pavshook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pavshook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pavshook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PavSHook Dynamic Link Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pavshook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pavshook.dll bestandsinfo

Het proces PavSHook Dynamic Link Library hoort bij de software PavSHook Dynamic Link Library van Panda Software International (www.pandasoftware.com) of Panda Software (www.pandasoftware.com) of Panda Security, S.L (www.pandasecurity.com)..

Omschrijving: pavshook.dll is gebundeld met de Panda Security’s anti virus producten inclusief de Titanium en jongere AntiVirus Pro, Global Protection en Internet Security versies. Met deze ‘onderzoeker’ kan de gebruiker bepalen wat te doen met ontdekte spyware en virussen, welke malware automatisch verwijderd moet worden en van welke de gebruiker attent moet worden gemaakt zodat een keuze gemaakt kan worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft pavshook.dll niet nodig. Pavshook.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 292,144 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 245,760 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pavshook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand pavshook.dll is digitaal gesigneerd. Pavshook.dll kan verbind met Internet, onthoud inputs, andere programma's manipuleren en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pavshook.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het pavshook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pavshook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

pavshook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.