Home > Bestanden > PccNTMon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PccNTMon fout

PccNTMon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PccNTMon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PccNTMon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update I/O Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PccNTMon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PccNTMon.exe bestandsinfo

Het proces I/O Monitor of Trend Micro OfficeScan Monitor of Trend Micro Client/Server Security Agent Monitor hoort bij de software Trend Micro OfficeScan Client of Trend Micro Client/Server/Messaging Security for SMB of Trend Micro OfficeScan of Trend Micro OfficeScan WinNT of Trend Micro Worry-Free Business Security van Trend Micro (www.trendmicro.com)..

Omschrijving: Windows heeft PccNTMon.exe niet nodig. PccNTMon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 356,352 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 372,813 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pccntmon.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Programma heeft een zichtbaar venster. PccNTMon.exe is geen Windows systeembestand. PccNTMon.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

  • Als PccNTMon.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk. Bestandsformaat is 335,872 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 405,504 bytes. PccNTMon.exe is geen Windows systeembestand. PccNTMon.exe kan onthoud inputs.
    Het programma Trend Micro OfficeScan WinNT kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PccNTMon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PccNTMon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PccNTMon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PccNTMon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.