Home > Bestanden > pcihooks.DLL Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus pcihooks te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen pcihooks.DLL als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de pcihooks.DLL worm

Hints om pcihooks.DLL gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NetSupport pcihooks. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pcihooks.DLL voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pcihooks.DLL bestandsinfo

Het proces NetSupport pcihooks of NetSupport Manager of PC-Duo v9.10 hoort bij de software NetSupport Manager of PC-Duo of REMCON PC-Duo of NetSupport School of NetSupport Manager Client of Ranger Remote Control of NetSupport PC-Duo of Viglen Remote Learning van NetSupport (www.netsupportsoftware.com) of Vector Networks..

Omschrijving: pcihooks.dll is onderdeel van de NetSupport Manager software. Dit programma wordt gebruikt voor het op afstand bedienen van computers door bijvoorbeeld technici op helpdesks. Als je computer geen deel uitmaakt van een zakelijk netwerk, dan kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: pcihooks.DLL is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Pcihooks.DLL bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 20,543 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 98,374 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pcihooks.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het is geen Windows kernbestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Er is geen bestandsinformatie. Pcihooks.DLL kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk.

  • Als pcihooks.DLL wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 99% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,543 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 20,480 bytes of 20,544 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows kernbestand. Pcihooks.DLL kan onthoud inputs. pcihooks.DLL lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
    De software ontwikkelaar Vector-networks biedt directe ondersteuning (www.vector-networks.com/support). In het geval van problemen met pcihooks.DLL, kunt u het gehele programma PC-Duo of REMCON PC-Duo verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.
  • Als pcihooks.DLL wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,544 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Pcihooks.DLL is geen Windows systeembestand. Pcihooks.DLL kan onthoud inputs. pcihooks.DLL lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Controleer het pcihooks.DLL proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pcihooks.DLL, deel je kennis dan en help anderen.

pcihooks scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.