Home > Bestanden > PCMService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PCMService fout

PCMService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PCMService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PCMService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CyberLink PowerCinema Resident Program. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PCMService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PCMService.exe bestandsinfo

Het proces CyberLink PowerCinema Resident Program of PowerCinema Resident Program for Dell hoort bij de software Cyberlink PowerCinema of PCM2Launcher Application of CyberLink PowerCinema of Acer Empowering Technology of CyberLink PowerCinema Resident Program of MediaDirect van CyberLink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: Dit is een onderdeel van het programma van CyberLink PowerCinema, een Media Center-programma dat vaak wordt gebruikt voor het weergeven van video's. Deze software komt vaak geïnstalleerd op de grote merkcomputers, zoals die van Dell, en het proces zal meestal automatisch starten tijdens het booten. In sommige gevallen kunnen storingen met andere programma's veroorzaakt worden en kunt u het uitgeschakelen vanuit het programma.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PCMService.exe niet nodig. PCMService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Dell\Media Experience\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 184,320 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 290,816 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pcmservice.exe.html 
Bestand PCMService.exe is geen Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). PCMService.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PCMService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PCMService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PCMService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PCMService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.