Home > Bestanden > pctgmhk.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pctgmhk fout

Pctgmhk.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pctgmhk.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pctgmhk.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update pctgmhk.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pctgmhk.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pctgmhk.dll bestandsinfo

Het proces pctgmhk.dll hoort bij de software Spyware Doctor of Spyware Doctor with AntiVirus of PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus of PC Tools Internet Security (versie 2009) of PC Tools Spyware Doctor van PC Tools (www.pctools.com)..

Omschrijving: Windows heeft pctgmhk.dll niet nodig. Bestand pctgmhk.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 147,024 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 150,576 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pctgmhk.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Pctgmhk.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Als pctgmhk.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 150,576 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 140,680 bytes. Pctgmhk.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. Pctgmhk.dll is een bestand met Verisign signatuur. Bestand pctgmhk.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand pctgmhk.dll is geen Windows systeembestand. Pctgmhk.dll kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pctgmhk.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het pctgmhk.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over pctgmhk.dll, deel je kennis dan en help anderen.

pctgmhk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.