Home > Bestanden > pctspk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pctspk fout

Pctspk.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pctspk.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pctspk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update pctvoice MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pctspk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pctspk.exe bestandsinfo

Het proces pctvoice MFC Application hoort bij de software pctvoice Application of PCTEL Speaker Phone of W2k PCtel speaker phone van PCtel (www.pctel.com) of Conexant Systems (www.conexant.com)..

Omschrijving: Het pctspk.exe proces is geïnstalleerd met de drivers van de PCTel V.92 Modems. Het start tegelijk met het besturingssysteem op en draait op de achtergrond. Het biedt de gebruiker extra configuratie opties zoals energiemanagement en het biedt extra stem en luidsprekertelefoon functies, evenals diagnostische mogelijkheden.

Gedetailleerde Analyse: pctspk.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand pctspk.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 86,016 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 163,840 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pctspk.exe.html 
Het is een Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand pctspk.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Pctspk.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Als pctspk.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk. Bestandsformaat is 163,840 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Pctspk.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Pctspk.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pctspk.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het pctspk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pctspk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

pctspk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.