Home > Bestanden > PD91Agent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PD91Agent fout

PD91Agent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PD91Agent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PD91Agent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PD91Agent Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PD91Agent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PD91Agent.exe bestandsinfo

Het proces PD91Agent Module hoort bij de software PerfectDisk (versie 2008, 2008 Professional) van Raxco Software (www.raxco.com)..

Omschrijving: Windows heeft PD91Agent.exe niet nodig. Bestand PD91Agent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 693,512 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 689,416 bytes, 664,840 bytes of 668,936 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pd91agent.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. PD91Agent.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. PD91Agent.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PD91Agent.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PD91Agent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PD91Agent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PD91Agent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.