Home > Bestanden > PDFSaver.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PDFSaver fout

PDFSaver.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PDFSaver.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PDFSaver.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PDF-XChange Drivers Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PDFSaver.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PDFSaver.exe bestandsinfo

Het proces PDF-XChange Drivers Helper hoort bij de software PDF-XChange (versie 2.5 Driver Install) van Tracker Software Products (www.tracker-software.com)..

Omschrijving: Windows heeft PDFSaver.exe niet nodig. PDFSaver.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (77% van alle voorkomende bestanden) of 57,344 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pdfsaver.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. PDFSaver.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Als PDFSaver.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk. Bestandsformaat is 61,440 bytes. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, Run). Het bestand is geen Windows kernbestand.
De software ontwikkelaar Docu-track biedt directe ondersteuning (www.docu-track.com/support.htm). In het geval van problemen met PDFSaver.exe, kunt u het gehele programma PDF-XChange 2.5 Driver Install verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PDFSaver.exe. Controleer daarom het PDFSaver.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PDFSaver.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PDFSaver scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.