Home > Bestanden > PDVDServ.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PDVDServ fout

PDVDServ.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PDVDServ.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PDVDServ.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PowerDVD RC Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PDVDServ.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PDVDServ.exe bestandsinfo

Het proces PowerDVD RC Service hoort bij de software PowerDVD of PowerDVD Ultra of PowerDVD RC Service of DeepBurner of Space Synthesizer of CyberLink PowerDVD of Landlord Forms of PDFToolBox van Cyberlink (www.gocyberlink.com) of CyberLink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: Dit is de afstandsbediening voor de Cyberlink PowerDVD software. Het is geïnstalleerd samen met PowerDVD en draait op de achtergrond, waardoor u gebruik kan maken van afstandsbediening om bepaalde functies binnen PowerDVD te installeren. Het is niet nodig, tenzij u een afstandsbediening gebruikt. In dit geval moet het uiteraard blijven draaien.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PDVDServ.exe niet nodig. Bestand PDVDServ.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (normally C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,768 bytes (81% van alle voorkomende bestanden), 30,208 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pdvdserv.exe.html 
PDVDServ.exe is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PDVDServ.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PDVDServ.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
100 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PDVDServ.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PDVDServ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.