Home > Bestanden > Pelmiced.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Pelmiced te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Pelmiced.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Pelmiced.exe worm

Hints om Pelmiced.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Mouse Suite. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Pelmiced.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pelmiced.exe bestandsinfo

Het proces Mouse Suite (versie 98 Daemon) hoort bij de software Mouse Suite (versie 98 Daemon, 98) of Rocketfish (versie 2.4GHz Ergo Laser, 2.4G Wireless Combo) of Lenovo Mouse Suite van Primax Electronics (www.primax.com.tw) of TPMX Electronics..

Omschrijving: Pelmiced.exe wordt gebruikt op computers met een IBM muis. Met dit programma kun je functies toekennen aan het rolwieltje op de muis. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Pelmiced.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Pelmiced.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 131,072 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pelmiced.exe.html 
Bestand Pelmiced.exe is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als Pelmiced.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,264 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 151,552 bytes en nog 4 varianten. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Bestand Pelmiced.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Mouse Suite of Lenovo Mouse Suite).

Belangrijk: Controleer het Pelmiced.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Pelmiced.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Pelmiced scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.