Home > Bestanden > Pen_Tablet.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Pen_Tablet fout

Pen_Tablet.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Pen_Tablet.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Pen_Tablet.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Tablet Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Pen_Tablet.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pen_Tablet.exe bestandsinfo

Het proces Tablet Service for consumer driver of oyixjeduh hoort bij de software Wacom Technology, Corp. Tablet Service of qxgcwvnfg van Wacom Technology (www.wacom.com) of tlbjsrz..

Omschrijving: Windows heeft Pen_Tablet.exe niet nodig. Bestand Pen_Tablet.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,032,360 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 2,749,736 bytes, 1,373,480 bytes, 1,369,384 bytes of 4,497,704 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pen_tablet.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Pen_Tablet.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeemcomponent. Pen_Tablet.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

  • Als Pen_Tablet.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,583,160 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 6,076,272 bytes of 7,329,648 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Pen_Tablet.exe is geen Windows systeembestand. Pen_Tablet.exe is een bestand met Verisign signatuur. Pen_Tablet.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
    Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Bamboo.
  • Als Pen_Tablet.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 864,256 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Pen_Tablet.exe is geen Windows kernbestand. Pen_Tablet.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Pen_Tablet.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het Pen_Tablet.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Pen_Tablet.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Pen_Tablet scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.