Home > Bestanden > perfs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een perfs fout

Perfs.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of perfs.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om perfs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update perfmons Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat perfs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Perfs.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software perfmons Service of perfs Service of perfmons van onbekend..

Omschrijving: perfs.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand perfs.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 183,808 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 186,880 bytes en nog 20 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/perfs.exe.html 
Perfs.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand perfs.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als perfs.exe. Controleer daarom het perfs.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over perfs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

perfs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.