Home > Bestanden > pfc.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pfc fout

Pfc.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pfc.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pfc.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Padus ASPI Shell. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pfc.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pfc.sys bestandsinfo

Het proces Padus ASPI Shell of Padus R ASPI Shell hoort bij de software Padus ASPI Shell of PADUS ASPI SHELL of Adobe Audition of Padus Aspi Shell of MemoriesOnTV van Padus (www.padus.com)..

Omschrijving: pfc.sys is een systeem driver die samen met de drivers voor verscheidene CD- en DVD branders geïnstalleerd is. Het is verbonden met de Advanced SCSI Programming Interface (ASPI), een standaard ontwikkeld door Adaptec waarmee PC software controle optische drives controleert. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld voor SCSI maar wordt nu ook gebruikt voor andere interfaces. Deze driver stopzetten kan software foutmeldingen veroorzaken wanneer u uw optisch apparaat gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft pfc.sys niet nodig. Bestand pfc.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 10,368 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 9,856 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pfc.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. De toepassing is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. pfc.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pfc.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het pfc.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pfc.sys, deel je kennis dan en help anderen.

pfc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.