Home > Bestanden > PfModNT.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PfModNT fout

PfModNT.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PfModNT.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PfModNT.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PCI/ISA Device Info. Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PfModNT.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PfModNT.sys bestandsinfo

Het proces PCI/ISA Device Info. Service hoort bij de software PfModNT van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: PfModNT.sys wordt geïnstalleerd en gebruikt door diverse producten van Creative Labs. Dit programma moet je niet beëindigen of verwijderen. Als je dat wel doet, dan zal apparatuur van Creative Labs niet langer meer correct werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PfModNT.sys niet nodig. PfModNT.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 15,840 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 8,704 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/pfmodnt.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. PfModNT.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Als PfModNT.sys wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,752 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 10,194 bytes, 15,840 bytes of 10,477 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. PfModNT.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PfModNT.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het PfModNT.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PfModNT.sys, deel je kennis dan en help anderen.

PfModNT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.