Home > Bestanden > pg2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pg2 fout

Pg2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pg2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pg2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PeerGuardian. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pg2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pg2.exe bestandsinfo

Het proces PeerGuardian (versie 2) hoort bij de software PeerGuardian (versie 2) van Methlabs (phoenixlabs.org) of Phoenix Labs..

Omschrijving: Windows heeft pg2.exe niet nodig. Bestand pg2.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\PeerGuardian2\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,421,824 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 1,457,152 bytes, 1,432,064 bytes of 1,382,400 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pg2.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Programma heeft een zichtbaar venster. Pg2.exe is geen Windows systeembestand. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk.

Als pg2.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,421,824 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders). Pg2.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pg2.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het pg2.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pg2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

pg2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.