Home > Bestanden > PhotoshopElementsFileAgent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PhotoshopElementsFileAgent fout

PhotoshopElementsFileAgent.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PhotoshopElementsFileAgent.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PhotoshopElementsFileAgent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Photoshop Elements. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PhotoshopElementsFileAgent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PhotoshopElementsFileAgent.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Photoshop Elements (versie 7.0 (component), 9.0 (component), 11.0 (component), 10.0 (component), 8.0 (component)) of Adobe Active File Monitor (versie V4, V5) of PSElements6 hoort bij de software Adobe Photoshop Elements (versie 11) of Adobe Active File Monitor (versie V5, V4) of Adobe Creative Suite (versie 5 Master) of www.adobe.com of Adobe Common File Installer of Adobe Dreamweaver (versie CS5) van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: PhotoshopElementsFileAgent.exe is onderdeel van de Adobe Photoshop software suite en doet dienst als bestandmanager voor de applicatie. Het start tegelijk met het besturingssysteem op en scant de host om de bibliotheek te controleren en te updaten en maakt deze vervolgens klaar voor gebruik in de applicatie.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft PhotoshopElementsFileAgent.exe niet nodig. Bestand PhotoshopElementsFileAgent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mainly C:\Program Files\Adobe\Photoshop Elements 3.0\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 102,400 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/photoshopelementsfileagent.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Als PhotoshopElementsFileAgent.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 124,832 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 102,400 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PhotoshopElementsFileAgent.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PhotoshopElementsFileAgent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PhotoshopElementsFileAgent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PhotoshopElementsFileAgent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.