Home > Bestanden > PicAppSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PicAppSrv fout

PicAppSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PicAppSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PicAppSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Photo Application Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PicAppSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PicAppSrv.exe bestandsinfo

Het proces Photo Application Server hoort bij de software Photo Application Server of VAIO Media Photo Server (Application) van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft PicAppSrv.exe niet nodig. Bestand PicAppSrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" (common is C:\Program Files\sony\photo server 20\appsrv\). Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 462,848 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/picappsrv.exe.html 
Bestand PicAppSrv.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PicAppSrv.exe. Controleer daarom het PicAppSrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PicAppSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PicAppSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.