Home > Bestanden > PIFSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PIFSvc fout

PIFSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PIFSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PIFSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LiveUpdate Notice Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PIFSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PIFSvc.exe bestandsinfo

Het proces LiveUpdate Notice Service of Norton LiveConnect Service hoort bij de software LiveUpdate Notice of LiveUpdate Notice Service of Norton LiveConnect van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft PIFSvc.exe niet nodig. PIFSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 583,048 bytes (54% van alle voorkomende bestanden), 517,768 bytes of 169,608 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pifsvc.exe.html 
Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Bestand PIFSvc.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PIFSvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PIFSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PIFSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PIFSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.