Home > Bestanden > ping.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ping fout

Ping.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ping.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ping.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TCP/IP Ping Command. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ping.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ping.exe bestandsinfo

Het proces TCP/IP Ping Command of TCP/IP-opdracht Ping hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: ping.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Bestand ping.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 17,920 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 15,360 bytes of 18,432 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ping.exe.html 
Ping.exe is een Windows kernsysteembestand. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als ping.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,296 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Ping.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Ping.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ping.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het ping.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ping.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ping scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.