Home > Bestanden > PLFSetI.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PLFSetI fout

PLFSetI.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PLFSetI.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PLFSetI.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DefaultSettingEXE MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PLFSetI.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PLFSetI.exe bestandsinfo

Het proces DefaultSettingEXE MFC Application hoort bij de software DefaultSettingEXE Application van SONIX TECHNOLOGY CO. , LTD (www.sonix.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft PLFSetI.exe niet nodig. PLFSetI.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 200,704 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 206,208 bytes of 258,048 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/plfseti.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. PLFSetI.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PLFSetI.exe. Controleer daarom het PLFSetI.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PLFSetI.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PLFSetI scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.