Home > Bestanden > PLFSetL.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PLFSetL fout

PLFSetL.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PLFSetL.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PLFSetL.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DefaultSettingEXE. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PLFSetL.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PLFSetL.exe bestandsinfo

Het proces DefaultSettingEXE hoort bij de software sonix DefaultSettingEXE van sonix (www.sonix.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft PLFSetL.exe niet nodig. Bestand PLFSetL.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,208 bytes (94% van alle voorkomende bestanden), 35,332 bytes of 99,712 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/plfsetl.exe.html 
Bestand PLFSetL.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. PLFSetL.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PLFSetL.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het PLFSetL.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over PLFSetL.exe, deel je kennis dan en help anderen.

PLFSetL scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.