Home > Bestanden > plugin-container.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een plugin-container fout

Plugin-container.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of plugin-container.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om plugin-container.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Plugin Container for Firefox. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat plugin-container.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Plugin-container.exe bestandsinfo

Het proces Plugin Container for Firefox of Plugin Container for Palemoon of Plugin Container for Waterfox of Plugin Container for Nightly of Plugin Container for CometBird of Plugin Container for Aurora of Plugin Container for Thunderbird

hoort bij de software Mozilla Firefox of Firefox of FoxyTunes for Firefox of Pale Moon (versie 12.3r2, 8.0-x64) of Waterfox of Nightly (versie 20.0a1, 27.0a1, 19.0a1, 8.0a1) of CometBird of Mozilla Thunderbird

van Mozilla (www.mozilla.org)..

Omschrijving: Windows heeft plugin-container.exe niet nodig. Bestand plugin-container.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 16,856 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 14,808 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/plugin-container.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

  • Als plugin-container.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,856 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 16,864 bytes of 18,544 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand.
  • Als plugin-container.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,864 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als plugin-container.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het plugin-container.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over plugin-container.exe, deel je kennis dan en help anderen.

plugin-container scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.