Home > Bestanden > PlusIEContextMenu.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PlusIEContextMenu fout

PlusIEContextMenu.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PlusIEContextMenu.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PlusIEContextMenu.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nuance PDF Viewer Plus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PlusIEContextMenu.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PlusIEContextMenu.dll bestandsinfo

Het proces Nuance PDF Viewer Plus hoort bij de software Nuance PDF Viewer Plus of Nuance PDF Professional (versie 6) of Nuance PDF Converter Professional (versie 8) van Zeon (www.pdfwizard.com)..

Omschrijving: Windows heeft PlusIEContextMenu.dll niet nodig. PlusIEContextMenu.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 249,856 bytes (94% van alle voorkomende bestanden), 245,016 bytes of 243,872 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/plusiecontextmenu.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 551A852F-39A6-44A7-9C13-AFBEC9185A9D. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. PlusIEContextMenu.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PlusIEContextMenu.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het PlusIEContextMenu.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over PlusIEContextMenu.dll, deel je kennis dan en help anderen.

PlusIEContextMenu scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.